WEBSHOP - PRODUCT DETAILS
  Products  |  Your cart  |  Send order  |  Log out
«Go Back
*****TK-911 Mini GPS-spårare,  796,00 SEK excl. vat
Appen TKSTAR GPS har nu bytt namn till WINNES GPS

Mini GPS-spårare till katter och små hundar.
Uppföljaren till vår succé TK-909, fast i mindre format.
Detta är originalet.

Anpassad för svenska marknaden. Godkänd CE-märkning. Ej att förväxla med dem som köps utomlands, vilka ej är godkända för CE-märkning och är brandfarliga.
Svensk fri support via telefon/epost.

Gratis realtidsspårning via karta, med app till Android, iPhone, SMS, Dator. Enda kostnaden som tillkommer är för SIM-kort, gärna kontantkort. SIM-kortet måste stödja 2G. (Ej Tre (3), Hallon, Vimla). På SIM-kortet ska det vara tel/sms/surf (samma som en mobiltelefon använder). Det får inte vara PIN-kod på SIM-kortet.

Obegränsad räckvidd - Google maps.
Områdesbevakning/Geofence.
Lång standbytid - ca 5-6 dagar.
Tål regn och fukt. Klass IP65.
Vikt endast 33 gram. Storlek 62 mm x 30 mm x18 mm.

Svart slitstarkt halsband av fibermaterial medföljer. Storlek 2 x 35 cm. Går bra att använda eget halsband eller beställ vårt katthalsband.

Svensk manual medföljer med utförliga instruktioner, samt med supportnummer.
CE & RoHS godkänd. 1 års garanti.

Förpackningen innehåller: TK-911 GPS-spårare. Inbyggt laddningsbart 3.7V 1000mAh Li-ion batteri. Magnetisk USB-laddkabel. Halsband. Skruvmejsel. Medlemskap på servern för realtids spårning. App för Android och iPhone. Svensk manual.

Beställ gärna Telia kontantkort av oss som vi laddat med 100 kr och gjort alla inställningar på till TK-911 GPS-spårare så den är klar att användas. Finns under kategorin GPS Spårare.

Om ni har flera av GPS-spårarna TK-905, TK-909 och TK-911 (även blandade), och vill kunna se dem samtidigt på kartan, kan vi skapa ett Inloggningskonto åt er för en mindre engångskostnad. OBS! Pris per spårare. Välj antal spårare ni vill ha kopplade till tjänsten. Finns under kategorin GPS Spårare.

Bild katt: Katt

Bild hund: Hund
Stock Status: In Stock
Price:
796,00 SEK excl. vat